Avainlippu
Etu

Besparingar, kostnader sjunker.

Etu

Enkelt, bara tankning.

Etu

Säker, förbättrar arbetssäkerheten.

Etu

Finska, Movalube är en viktig flaggskeppsprodukt.

two års garanti

Marknadens mest robusta centralsmörjning

Centralsmörjning är redan från början konstruerat för tunga fordon och för att motstå vibrationer, lera, snö och is. Movalube behöver inte el eller tryckluft. Det har inga oxiderbara ledningar och kopplingar eller känsliga kretskort.

Movalube tar sin drivkraft från hydrauliken hos enheten som skall smörjas.

Takalaitanostimet

Movalube ger besparingar och säkerhet

  • Movalube centralsmörjsystem förbättrar utrustningens utnyttjandegrad.  Sparar upp till 2 arbetsdagar om året genom minskat underhållsarbete!
  • Samtidigt lägre underhållskostnader när du inte behöver köra till smörjservice tackvare centralsmörjning.
  • Återbetalningsperioden är kort. I Distributionstrafik upp till mindre än ett år.
  • Movalube centralsmörjning ökar inbytesvärdet på vagnparken.
  • Centralsmörjning sparar också kostnader vid fordonsköp Särskilt betydande besparingar i underhållsavtal och hyrningsutrustning.
  • Förbättrar arbetssäkerheten! Smorda leder och tappar hålls hela. Genom Centralsmörjning undviks bekymmersamma och oväntade skador, vilket alltid är en säkerhetsrisk.
  • Movalube är ett tryggt köp, med lång två års garanti.
  • Movalube smörjsystem är enkelt och snabbt att installera. Alla bakgavellyftar har egna märkesspecifika monteringssatser.
Mova-voitelee-takalaitanostimen-talvellakin

Centralsmörjning för tung användning

Movalube är ett smörjsystem för alla som söker ett system med hållbarhet och driftsäkerhet. Det fungerar på alla fordon med hydraulik, till exempel bakgavellyftar, lastväxlarkrok, anläggningsfordon, kranar, grävmaskiner och andra entreprenadfordon. Det är enkelt att skaffa Movalube i samband med köp av nytt fordon från en fordonssäljare eller påbyggare. Eftermontering fås genom återförsäljarnätet.

Movalube är en helt finsk produkt med utmärkelsen ”nyckelflagg-produkt”. Utveckling och tillverkning i Finland, även finskt företagsägande. Movalube är en verkligt hållbar produkt med 2 års garanti. Funktionellt är det ett unikt centralsmörjsystem, eftersom det inte behöver el för att fungera! Som ett resultat av detta är det alltid en ADR-enhet. Movalube kan monteras säkert i bilar som används för transport av farligt gods, ADR.

Fördelar med Movaluben

1

Helt finsk produkt

2

Mycket hållbar med 2 års garanti

3

Ingen el behövs

4

Drivs med hydraulik

5

ADR-enhet

6

Fullt justerbar

7

Patenterat system

8

Fungerar också i kyla

9

Även styvare smörjfett kan användas

10

Lätt att koppla in extra utrustning Till exempel smörjning av axeltappar eller släpvagnens svängkrans

11

Inkoppling extra utrustning kan också göras i efterhand

12

Lämplig för alla applikationer med hydraulik

Egenskaper

Movalube centralsmörjning arbetar med hydraultrycket från objektet som ska smörjas. Till exempel, smörjning av bakgavellyften sker under plattformens lyftmoment. Alla smörjpunkter kan individuellt justeras steglöst, om nödvändigt kan varje smörjningsledning också stängas individuellt Tack vare sin starka och patenterade struktur, fortsätter Movalube att fungera även efter lång lagring. Anordningen kan inte oxidera vid fuktiga förhållanden. Tvärtom dess rörliga delar hålls smorda, även under stillestånd.

Movalube fungerar också utmärkt under kalla förhållanden. Systemet har konstruerats och testats under kalla förhållandena i norr. Sträng kyla kan inte söndra Movalube. Movalube centralsmörjsystem kan också använda tjockare klass NLGI 2 fett. Alla fetter som är lämpliga för centralsmörjning klass NLGI 00–02 kan användas. Movalube systemet växer efter behov bland annat. Det är lätt att koppla in smörjning av axeltappar på bakgavellyften eller krokliften. På samma sätt kan smörjning av svängkranslager kopplas in från smörjsystemet som smörjer släpvagnens bakgavellyft.

Utvidgning av centralsmörjsystemet kan ske genom eftermontage och anslutning till tidigare installerat system. Movalube centralsmörjning är idealiskt för alla applikationsområden med hydraulik. Anläggnings-, bakgavellyft-, kroklift– och kranbilar samt släpvagnar är typiska installationsobjekt. Movalube är bäst i tuff arbetsmiljö. Enheter används bland annat hos tunnelborrningsutrustning, maskiner för tunnel-betongarbeten, skrotpressar, avfallskompaktering och till och med heta asksilos.

Movalube installation på nya fordon

På nya bilar kan Movalube centralsmörjning installeras redan under tillverkningsskedet hos Påbyggare.

Flera Påbyggare i Finland och Sverige installerar Movalube smörjsystem. Movalube för bakgavellyft bilar installeras av EL-kori , Fokor, NEK, VAK och SKAB i Sverige. Vi har samarbete även med andra fordonstillverkare. Movalube passar till alla bakgavellyft märken.

Tillsammans med kunden bestämmer vi behovet av smörjning av utrustningen. Baserat på det designar och implementerar vi det mest lämpliga centrala smörjsystemet.

Movalube logo

two års garanti  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Copyright © 2024 Movalube Oy
Kontakta en expert