Avainlippu
Etu

Besparingar, kostnader sjunker.

Etu

Enkelt, bara tankning.

Etu

Säker, förbättrar arbetssäkerheten.

Etu

Finska, Movalube är en viktig flaggskeppsprodukt.

two års garanti

Movalube centralsmörjning för styckegodskranar, krokliftar och anläggningsbilar

Movalube fungerar också bra på kranar, krokliftar, bakgavellyftar och anläggningsbilar. Åtskilliga montage har gjorts på dessa fordonsapplikationer. Det lönar sig att fråga!

Till dessa användningsområden kan enheten beställas redan i samband med fordonsköpet, eftersom alla importörer av tunga fordon kan sälja dig ett Movalube system.

Koukkulaite

Mindre oro för utrustning

Movalube-system används sedan länge på anläggnings- och grusbilar. På dessa typer gör Movalube det enklare för ägare och användare att behålla sin utrustning i gott skick. Det gäller även för styckegodskranar och lastväxlare.

Tyvärr utförs smörjningen på dessa typer av arbetsfordon ofta manuellt, även om det är svårt att utföra smörjningen manuellt pga. Svårt tillgängligt smörjpunkter. Fördelarna med automatisk Movalube centralsmörjning är obestridliga även för krokliftar, anläggnings- och grusbilar. För att inte tala om kranarna.

Movalube koukkulaitteen voitelu

Movalube smörjer alltid efter behov

Speciellt för krokliftar är det bäst att smörja enligt användningsgrad. Movalube centralsmörjning är konstruerad och byggd för detta.

Smörjlinjerna till varje smörjpunkt kan justeras individuellt. En enskild smörjpunkt kan stängas eller öppnas vid behov. Tack vare den modulära strukturen kan olika pumpenheter styras separat med egna funktioner. På så sätt förbrukas mindre fett, men det är alltid tillräcklig fettmängd. Med andra ord, om smörjpunkten används ofta, får den mer fett och om den används mer sällan får den mindre fett.

Kuuskanta

Med Movalube hålls fordonet snyggare

Movalube håller också ditt fordon renare. Noggrann och individuell justering, samt smörjning endast under drift av fordonet, gör att fordonet eller utrustningen inte kladdas ner av fett. Du smutsar inte heller ner dig själv och fett droppar inte ner på marken (miljövänligt).

Kroklift-, anläggnings- och grusbilar utsätts för hårda arbetsförhållanden. Damm, sand och lera på sommaren, snö och is på vintern ställer krav på all utrustning, inklusive smörjsystem.

Movalube är hållbart

Movalube är en stark finsk nyckefflagg märkt produkt!

Movalube tillverkas i Finland för tuff användning. Före montering kontrolleras alla komponenter och varje färdig enhet testas på en automatisk provbänk före leverans till kunder.

Materialen har valts med tanke på lång livslängd. Pumpblocken är tillverkade av stål och slangarna är hållbara armerade kompositslangar. Movalube-enhetens garanti är två år.

Tillsammans med kunden bestämmer vi behovet av smörjning av utrustningen. Baserat på det designar och implementerar vi det mest lämpliga centrala smörjsystemet.

Movalube logo

two års garanti  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Copyright © 2024 Movalube Oy
Kontakta en expert